lördag 19 november 2011

Ego-boost

Vem var det som kom på uttrycket "ego-boost"? Jag vet inte svaret men jag vet att Blondinbella tjatar väldigt mycket om det. Egentligen förstår jag inte riktigt vad det handlar om, det är väl bara att tuta å köra och trivas med sig själv som man ska leva med hela livet, men jag tycker ändå att de flesta borde göra NÅGOT åt sitt kassa självförtroende. Tyvärr.

Någon som jag brukar göra är att ta webcam-bilder och skicka till Vanessa, för hon säger alltid att jag är snygg (jag skickar såklart bara "snygga" bilder!). Jag testar olika personligheter med min lilla datorkamera, med eller utan smink. Det är viktigt att man får några snygga bilder när hela ansiktet är naket, för det är ju liksom så man ser ut egentligen (så som jag ser ut som för det mesta = nyvaken). Det spelar ingen roll hur seriösa bilderna är, bara att man får åtminstone en man är relativt nöjd med. Till slut har man förhoppningsvis tillräckligt mycket självdistans att man kan börja pilla upp prillor i näsan och göra värsta dubbelhakorna på bild, och sedan skratta åt hur åt helvete man kan se ut. För ibland ser man verkligen åt helvete ut och det borde man kunna leva med.

Så jag varvar mina snygga egobilder med ett par fulbilder som blir suveränt fula (fulbilderna är mest till för mig själv). Det är ett tips som fungerar för mig. Jag blir glad av att skratta och skratta gör jag när jag ser ut som gollum, vilket jag brukar göra på kvällen. Ni borde prova detta ett tag och se hur ni själva känner!
Exempel jag skickat till Vanessa:

Snygg sekreterare i o-smink


Dockansikte i smink


Det blev förresten ingen gaykväll på Ojojoj för oss två, vi däckade i soffan och myste mest. Jag visade några fulbilder som jag hade på mobilen. När jag åkte hem såg jag en röd dubbeldäckad buss med partybelysningen på. Det stod PARTYRIDES på ena sidan och lamporna blinkade i olika färger, men bussen var tom. Det kändes som jag vandrade i en spökstad för att alla människor var så grå och vädret så rått.

Nu ska jag plugga och ha mens denna ljuvliga lördag, imorgon fotar vi resten av bilderna till projektarbetet!

Wayhoo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar